tisdag 1 januari 2013

2013

Nya spännande saker väntar detta år. Känns härligt! Förväntningarna på ett nytt år är alltid höga och de senaste åren har vi ju haft förmånen att bo i den här coola staden, så det oskrivna bladet som är ett nytt år har känts extra spännande. :o)

Vi kom hem från Filippinerna häromdagen, en härlig semester i paradiset, igår firade vi en osannolik nyårsafton med vänner och idag är det sådär lite småsegt och lågt tempo som det ska vara på nyårsdagen. I morgon fyller jag 39 år och börjar nedräkningen mot den stora fyran och nollan.

Semestern var underbar. Vi gjorde inget särskilt, bara solade, badade, åkte på några utflykter tillsammans med SH-vänner. Några gemensamma middagar blev det också, men tempot var lågt. När vi tittade igenom bilderna upptäckte vi att Malte inte var med på lika många som sina syskon. Orsaken? Han befann sig mest i vattnet, framför allt under vattenytan. Han är lik sin kusin Charlie, de kan bara ligga i hur länge som helst och de njuter verkligen. Några bilder fastnade han dock på. :o)

Lite bilder från Boracay kommer här.























Inga kommentarer: