söndag 31 augusti 2008

Eftermiddagsespresso hos Svartanova

Det är inte var dag man dricker god espresso. Inte var dag man gör det i trevligt sällskap heller. Jag och lilla A tog en tur till Svartanova med familj för en söndagsfika. Jättemysigt! Hennes ogifte man lagar espresso som en gud på sin supermaskin till bryggare.

A lekte med lilla vovven som bara är HUR söt som allra helst! A var lite avvaktande i början men sedan fann de varandra. A kastade bollen och vovven sprang och hämtade. Båda var jättenöjda. Tills den lilla svarta blev så till sig att hon jagade den skrikande A i trädgården. Ingen skada skedd dock, hon pratade hela vägen hem om sin nya kompis, vovven.

Det var en himla trevlig eftermiddag. Bl.a. fick jag beundra deras hemtrevliga och personliga lilla hus! Jättemysigt! Sedan fick jag även titta på det som Svartanova virkat klart. ÅÅÅ! De är så sööööööta! Ni som vill titta och inspireras finner alstren och annat smått och gott som hon skriver om HÄR!

Tack för en skön eftermiddag! KRAM!

3 kommentarer:

svartanova sa...

Tack själv för att ni kom! Vi hade så himla trevligt! Tur att det inte blir men för livet för lilla A av Novas lekar...;)

Guden hälsar att när han får så fint beröm kan du få espresso hur ofta du vill!

Tack igen för att ni kom! KRAM PÅ ER

svartanova sa...

Guden kommer just nu på att han har dessutom lovat B en cigarr. :)

Maja sa...

Ja, den får vi absolut komma och njuta av. Och lite mer espresso. Bara han inte blir odräglig för dig att leva med nu bara, guden, haha.