torsdag 3 juli 2008

Apropå alma y corazón...


Det här är verkligen 100% själ och hjärta. Tre barn som plaskar i vattnet i fyra timmar i sträck. Dessutom rullar de sig i sanden så det står härliga till. Allt blir fullt av sand; packning, utflyktskorg, kylväska, handdukar, mat, badbrallor och baddräkter, håret, öronen... Men det gör inget. Det blåser lite, så läpparna blir blå och man kan värma sig i badrocken en liten stund, men sedan är det bara att hoppa i igen! Snart kurrar magen och det är gott men något att äta. Men att sitta still en längre stund är inte aktuellt. De njuter och vi njuter och man är så oändligt tacksam för de här vackra stunderna. Härligt!

6 kommentarer:

svartanova sa...

Åh, vad härligt! Jag vill också gå ner till stranden och bada, bada och sola. Vad mysiga små struttar du har! :)

Du har rätt, det här är verkligen själ och hjärta. Man får stanna upp ett slag och bara njuta!

Maja sa...

Det känns ju helt ofattbart att vi bara om ett par månader kommer att vira halsduken tätare omkring oss, och fryskottar som vi är ta på oss raggisar i soffan...

Anonym sa...

Hej Maja!
Det tog lite tid men nu har jag oxå hittat din härliga blogg.
Visst är det härligt att man nu faktiskt kan sitta en stund i stolen på stranden och sooola och de små liven klarar sig någorlunda själva... Vi kanske skall ta och tussa ihop de blivande klasskamraterna någon dag för lite lek? (medans mammorna sitter och dricker smoothies i solstolen...)
Skall nu ha egentid och börja läsa "Tusen strålande solar". Barn är härliga när de sover.
Kram Martina

Anonym sa...

Hej Maja!
Kul att kunna lämna ett litet avtryck även hos dig. Längtar till "Tusen strålande solar", ska bara beröras klart av Mustafa Cans kärleksförklaring till sin mor. Hoppas kunna få lite sandkänning imorgon, det såg härligt ut!
Kram Annika

Fröken Nina sa...

Dina tre små ser ut att ha det härligt!

Maja sa...

Martina: Välkommen! Visst är det härligt?! Jag tycker absolut att grabbarna kan leka någon dag! Det vore bara kul. Smoothies i solstolen låter inte helt fel. Läste dessutom på Svartanovas blogg om din fiffiga anordning, haha.

Annika: Ja det var underbart, men igår när vi var ute var det bara 16 grader i vattnet. Brrr... Glöm inte sms:a det aktuella Mulberry-priset om du åker till Gbg! Jag har inte läst Mustafa Can, men har hört att den ska vara jättebra! Kanske kan jag låna den av dig?

Fröken Nina: Ja, det är skönt när de bara kan rasa av sig! Och man själv kan ta det lugnt.