torsdag 10 juli 2008

Svettigt på riddarveckan i Hova

Herregud, vad varmt det var i Hova idag. Jag ska inte ha någon lång utläggning om Hova, men jag måste bara få säga att vi var tre familjer med sammanlagt TIO barn som var där. Ja jag är helt impad själv över att vi tre mammor befolkat Sverige så rikt, vi som en gång hängde på uteställena i hottaste outfitsen och dracks svinstarka drinkar som vi skulle svimma av idag.

Vi bokade in de största barnen på en liten sagotur. Det gick nästan en timme. Ingen skymt av några barn. Vi tittade efter dem, nog borde man väl höra ett helt koppel med ungar på sagotur? Nej, de varken hördes eller syntes. Till slut fick mannen gå och kolla på stället där vi köpt biljetterna till sagoturen (för såklart kostade det pengar, som nästan allting där). Jamen då visar det sig att man ska hämta dem vid församlingshemmet i andra änden av det lilla lilla centrum som finns i Hova. Vet inte om någon av er har varit där, men nyser du när du kör förbi har du missat hela stället! Jaha, för att återgå till den lilla storyn om sagoturen. De ringde till våra mobiler och undrade vart vi var eftersom de hade TIO ungar över. Det var våra.

Höjdpunkten idag var en jättebautastor tjur. Det säger en hel del om dagen. För övrigt lyckades vi få mat allihopa vid lunch utan ett endaste nervsammanbrott! Way to go!

PS: Bilder kommer...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att ni tillslut hittade alla tio barn.....Vet inte varför men jag tycker jag känner igen mig..kan bero på barnantalet.
vi har annars haft en lugn dag, endast två barn har sprungit in i de nyuppsatta glasdörrarna i uterummet... igår var det tre.
Må så gott. Kram martina

Maja sa...

Haha! Det tar sig! Hoppas att dörrarna har hållit och blessyrerna inte varit allt för allvarliga! :o)

Kram Maja

svartanova sa...

Haha! "vi har tio ungar över"... man kan ju tycka att man kan upplysa om en sådan detalj innan. Heja supermamman!

Hittade ett fint ordspråk på Cypern och tänkte genast på dig - du kanske kan göra en skylt av den och hänga upp hemma. Löd så här:

" I love to give homemade gifts - which one of the kids do you want?"
:) :)

Maja sa...

HAHA! Den var bra!